Diskaun RM12 untuk pakaian kanak-kanak & free pos. Sehingga 31.7.2021
Cart 0 0

Budak zaman sekarang bijak memilih baju kegemaran mereka

Fesyen

Bukan senang nak cari baju budak sebenarnya. Bila anak dah mula pandai memilih, tak semua yang parents belikan mereka akan suka... Parents perlu pandai ambil tahu minat anak.

Dalam pemilihan baju kanak-kanak, cara yang biasa digunakan adalah dengan membawa mereka shopping dan minta mereka pilih sendiri. Tapi tak semua parents ada masa yang banyak untuk bawa mereka shopping bersama-sama. Kebanyakan parents masa kini lebih suka shopping online sahaja kerana lebih mudah, murah serta jimat masa... Sambil waktu lunch kat office pun boleh order.

Cara yang paling mudah adalah shopping online, dan berikan mereka ruang untuk pilih design atau baju yang mereka suka. Contohnya selepas mereka siapkan homework, approach mereka dan tunjukkan beberapa pilihan yang ada di online store. Pastu order saje online daripada telefon pintar anda dan tunggu aje parcel sampai ke rumah atau office anda.

Senang kan? Win-win la kiranya kan, parents jimat duit parking dan anak dapat baju kegemaran mereka.. Tak ada lagi baju yang 'dianaktirikan' oleh mereka sebab kurang minat dengan baju pilihan parents..lolz


Artikel Lama



🌀 Lihat koleksi kami di online store



Delivery Partners: