Cart 0 0

Teknik pikat minat anak untuk mewarna

Parenting

Anak2 dah bosan mewarna?? Ini gula2 utk mereka..
Mommies boleh tarik perhatian anak utk cuba teknik yang menggunakan teknologi realiti maya ni. Bukan stakat anak2 je suke, mommies pon sure kagum..hik

Anak-anak seronok sebab lukisan diaorg color boleh hidup. Muat turun apps Quiver untuk smartphone. (Available for android & Apple Store)

Gambar untuk warna boleh print kat website http://www.quivervision.com tak kisah nak warna pakai color pencil, crayon, marker pen atau watercolor

Jom share kat parents yang ada anak2 kecil, mungkin bermanfaat untuk penuhi aktiviti anak-anak dihujung minggu.

Diolah semula daripada:
Facebook Zara Razali


Artikel Lama


Delivery Partners: